Kommende events i Ballerup Jazzklub

I Ballerup Jazzklub afholder vi omkring 10 koncerter om året med både danske og udenlandske navne.
Herunder præsenteres de events, der foreløbig er planlagt.

MAMA SHAKERS (F)

Nyt og spændende band i Ballerup jazzklub

Mama Shakers er et ungt band, som spiller blues, jazz og swing fra 1920 til 1930erne på en sprudlende og underholdende måde med dans og flerstemmig sang. Bandet er inspireret af de mange amerikanske jug- og washboard-bands, der gav den gas i de brølende tyvere.

Bandet blev grundlagt i 2016 af den svenskfødte trompetist og vaskebrætspiller Angela Strandberg, som nu er bosat i Paris.

Bandet har givet koncerter i Frankrig og turneret i mange andre europæiske lande. Det har vundet flere priser og desuden udgivet to albums.

Så kom og få endnu en musikalsk jazzoplevelse i Baghuset.

Line Up:

Angela Strandberg, trompet, vaskebræt, sang /
Hugo Proy, klarinet, sang /
William Öhlund, banjo, kor /
Baptiste Hec, guitar, sang /
Tristan Loriaut, kontrabas, sang.

Jack Street (DK/SE)

Jack Street, som blev dannet i 2012 med fire danske og to svenske musikere, er kendt som et yderst velspillende orkester.

Deres repertoire er en kombination af traditionelle jazznumre og swingnumre krydret med enkelte mere eksperimenterende numre

Repertoiret inkluderer mange af de traditionelle jazzmelodier og bigband-numre fra swingtidens natklubmiljøer. Det er altid spændende at høre yngre jazzmusikere spille disse gamle numre fra 1920-er og 1940-erne, som her bliver udsat for nye fortolkninger, så de får nyt liv og aktualitet, samtidig med at man kan genkende de oprindelige melodier.

De seks jazzmusikere – stadig fire danskere og to svenskere – med de tre blæsere i spidsen er med deres dygtighed og spilleglæde garanter for en for en spændende jazzkoncert.

I 2021 spillede Jack Street i Ballerup Jazzklub, så vi kan nu se frem til endnu en spændende koncert med dem her i Baghuset.

Kom og vær med!

Line Up:
Jeppe Zacho (DK):  saxofon, vokal /
Björn Ingelstam (S): trompet, vokal /
Peter Hängsel (S):  trombone /
Andreas Svendsen (DK): trommer /
Morten Mandel (DK): bas, vokal /
Johannes Buhl Andresen (DK): piano

nana rashid Quintet

En spændende sangerinde i Ballerup Jazzklub

Glæd jer til en stemningsfuld eftermiddag med Nana Rashid, som har en fantastisk stemme og noget på hjerte. Mange har måske allerede hørt hende synge ved en af sommerens koncerter på Kirketorvet i Ballerup? Den danske jazzsangerinde Nana Rashid har en tidløs kvalitet, der minder om sangerinder som amerikanske Nina Simone (1933-2003) og norske Radka Toneff (1952 – 1982).

Ved eftermiddagens koncert har vi Cecilie Strange på tenorsaxofon. Hun har spillet saxofon, siden hun var 12 år gammel og har som ung studeret musik i Odense hos Hans Ulrik. Hendes kunstneriske talent har gjort hendes spil udtryksfuldt på sin helt egen måde.

Nana Rashid debuterede i 2016 med ‘Sorrow in Sunlight’ og i april 2023 udkom albummet “Music for Betty”, indspillet sammen med medlemmerne af den danske trio ”Little North”, der består af Benjamin Nørholm Jacobsen på piano, Martin Brunbjerg Rasmussen på bas og Lasse Jacobsen på trommer- altså den samme rytmegruppe, som vi møder her i Baghuset.

Så glæd jer til en eftermiddag med kvalitetsjazz – mange hørte hende måske på Kirketorvet. Sommeren 2022

Lineup:
Nana Rashid: vocal /
Cecilie Guldagger Strange: saxofon /
Lasse Jacobsen: trommer /
Benjamin Norholm Jacobsen: piano /
Martin Brunbjerg Rasmussen: bas

Søndag den 19. november kl. 15:00
Norbert Susemihl’s Joyfull Gumbo

Søndag den 3. december kl. 15:00
Kristin Korb Trio
featuring Mathias Heise

Ret til ændringer forbeholdes