Anna Pauline,
Sven Erik Lundeqvists trio
og Mårten Lundgren

Udenfor silende regn og mørke. Men indenfor i baghuset lunt og hjertevarmt.
Vi er tilbage i klubben og mødes, som om næsten intet er hændt.
Ind på scenen som nu er dobbelt så stor træder en trio af svenske musikere: Sven Erik Lundeqvist på piano, Olle Dernevik på trommer og Lasse Lundstrøm som afløser for Simon Pettersson på bas. De varmer op til at endnu en musiker, Mårten Lundgren på trompet og vokal kan gøre det ud for en kvartet. Sluttelig kommer stjernen, Anna Pauline på scenen. Nu var de blevet præsenteret, og så begynder en forrygende aften.
En aften med topprofessionelle musikere som kan og elsker musikken og sproget. Tribute til Charlie Parker, Chet Baker og Edith Piaf bare for at nævne nogle få. Tiden fløj af sted, for vi var i godt selskab!
Anna Pauline havde fået lektier for: Vil du ikke synge "Je ne regrette rien"? Joh det ville hun jo gerne lige se på - den var ikke på hendes repertoire (var den på musikernes??) Ca. en uge før ankomsten til Ballerup havde hun på grund af travlhed ikke haft tid, men nu ville hun kikke på den, og sørme om hun/de ikke nåede det! Anna Pauline leverede godt bakket op af de andre 4 "Je ne regrette rien" så alles øjne var våde, og der var en lydhørhed uden lige, da Anna bragede igennem med en stemme så flot og som skabt til det nummer!
Et nyt nummer er føjet til Anna Paulines liste. Meget mere kunne nævnes, men jeg vil slutte med at sige så hjertelig tak for musikken. Jeg var vildt imponeret og samtidig tak til dem, der trodsede regnen og kom inden for! Vi ses forhåbentlig snart - måske allerede søndag d.13.september??
Kh Birgitte


anna
Mårten Lundgren - Sven Erik Lundeqvist - Anna Pauline Andersson-
Lasse Lundström - Olle Dernevik
b
a
Birgitte byder velkommen til efterårets jazz i Baghuset Anna Pauline Andersson
m b
Besætning
Anna Pauline Andersson
vokal

a

Sven Erik Lundeqvist, piano

s

,
Lasse Lundström
bas
l Mårten Lundgren Lasse Lundström
Olle Dernevik,
trommer
o
Mårten Lundgren, trompet og vokal.
m Anna Pauline med band
o  
a p
Bas-trompet og tromme Sven Erik Lundeqvist Olle Dernevik

t

Anna Pauline, Sven Erik Lundeqvists trio
og Mårten Lundgren

fredag den 28 august 2020

Du kan se flere billeder på det her link

logo