The New Jazzband Oh Yeah

I en forudgående E-mail korrespondance, spurgte pianisten Hans Aspöck: Har I jeres eget klaver? - - -. Klaver??,- vi har sgu' ikke noget klaver,- vi har et flygel,- !. Og da The New Jazzband Oh Yeah sluttede musikken, fik Hans Aspöck spørgsmålet: Nå,- hva' syn's du så om instrumentet? Det var superlækkert, - sagde han, -men både det, og klavertaburetten stod for lavt,- og dermed fik han det sidste stik. Ak,- ja, - i disse elektroniske måletider, kan man ikke snyde nogen.
Nå, men vi fik så afviklet vores generalforsamling uden større sværdslag. Med lidt udskiftning og lidt ombytning, blev alle genvalgt, og økonomien synes at være så rimelig stærk, at klubben kan imødegå en måske noget mere usikker fremtid, med behersket sindsro. Så var det guffetid,- og maden var,- som altid, ganske lækker. Ingen forlod vist bordet i sulten tilstand.
Lydanlægget i Baghuset er bombet tilbage til stenalderen,- det vil sige,- at det hele er revet ned. Det er så meningen at der med akustikeksperters hjælp skal etableres et nyt anlæg. Det kan sikkert have lange udsigter,- på denne side af sommeren bliver det ikke - - .  Et midlertidigt anlæg er så sat op, med kabler og ledninger i store mængder snoende sig på gulvet. Det var udgangspunktet for The New Jazzband Oh Yeah, der med fuldt drøn, sprang den ønskede lydprøve over og lagde ud med, alle dem man kender og kan synge med på: "On The Sunny Side Of The Street", "Basin Street Blues", "All Of Me" og  "Struttin With Barbecue". Så var vi li'ssom hjemme,- og det er godt nok, omend lydmanden rev sig lidt i det hår han har tilbage.
Andet sæt blev indledt med Eric Claptons "I Want A Little Girl", sunget følsomt af Erik Hansen. Så blev blæsergruppen hældt af podiet. Henrik Hartmann trådte to skridt frem med sin bas, Mikkel Find fattede sine viskers og Hans Aspöck spillede Gershwins "The Man I Love". Det var aftenens flotteste nummer,- bravo,- stort bifald.
I tredie sæt, hvor vi ikke var så mange tilbage, stod det i Duke Ellingtons tegn. Først Billy Strayhorns "Take The Eight Train" og  Dukes "C - Jam Blues"  hvor Leif Juul Jørgensen på klarinetten og Henrik Bolberg på trompet, fik en del par på dansegulvet, Og endelig, som
sidste nummer "It Don't Mean a Thing (If It Ain't Got That Swing)" fra 1931.

KS

Henrik Bolberg


Henrik Hartmann
Henrik Blomberg, trompet
Henrik Hartmann, bas
Hans Asböck Leif Juul
Besætning
Hans Aspöck, piano.
Leif Juul Jørgensen, klarinet
Hans Aspöck (piano) Hans Asböck rik Hansen Mikkel Find
Erik Hansen (trombone/vokal) Erik Henning Hansen, trombone.
Leif Juul Jørgensen (klarinet)

 

Leif Juul

Mikkel Find (trommer) Mikkel Find
Erik Henning Hansen, trombone.
Mikkel Find, trommer
Henrik Hartmann (bas) henrik hartmann bas klarinet
Henrik Bolberg (trompet) Hans Bolberg
   
  Bas og trombone klarinet, piano og trompet
The New Jazzband Oh Yeah


The New Jazz Band Oh Yeah
var i Ballerup jazzklub
lørdag den 13. april

Du kan se flere billeder på det her link
logo