Du kan se flere billeder på det her link

Paul Harrison band
var i jazzklubben
fredag
den 30.september 2011

Paul Harrison Band UK/DK.

Paul Harrison er indbegrebet af medrivende hot britisk jazz. Og den engelske klarinettist og saxofonist har med overbevisende succes markeret at høj kvalitet er hans varemærke. Anerkendt som en fremragende og yderst vægtig aktør på jazzscenen, hvor han med stor musikalsk autoritet har løftet genrens topniveau med indtil flere grader. Det koger ganske enkelt i alle tonearter.
Harrison går på scenen med brændende energi og et ekstremt motiveret og levende team af yngre professionelle folk. Og den unikke sound og stil, som det velkendte dynamiske up tempo og de bevægende ballader, har ramt dybt i jazzåren hos et bemærkelsesværdigt stort og loyalt publikum. I over et årti har Paul Harrison Band med stor professionalisme sat jazzen stævne, med et massivt antal koncerter hvert år. Populariteten tangerer kult og hans sprudlende band er klart et af de mest efterspurgte navne. Det er jazz i international klasse, musikalske finesser, suverænt samspil, solopræstationer, imponerende drive, løssluppen humor og ikke mindst et sjældent set stærkt og disciplineret band.

Der flirtes overvejende med den traditionelle jazz over det klassiske repertoire, og der krydres ligeledes med meget andet catchy til øret, når musikken skydes af i effektive stramme arrangementer. Anmeldere omtaler Harrison som en gave for jazzen i Danmark - sikkert er det at Harrison med stor intensitet kvitterer med musikalske gaver i form af LIVE jazz der kan høres, ses, og i den grad mærkes, når bandet er i aktion.

 

Besætningen :


Paul Harrison, England. Klarinet/Sopransax/Altsax.
Kevin Grenfell, England. Trombone/Vokal.
Spike Botterill, England. Piano/Vokal.
Hans Reichstein, Danmark. Banjo/Vokal.
Peter Williams, England. Kontrabas.
Niclas Bardeleben, Danmark. Trommer.


Hans Reichstein, banjo - Spike Botterill, piano - Paul Harrison, klarinet -
Niclas Bardeleben, trommer - Kevin Grenfell, trombone - Peter Williams, bas
Der var kø helt ud til torvet med forventningsfulde medlemmer til fredagsjazz i Baghuset
Der var trængsel i indgangsdøren
Paul Harrison med band gør entre i jazzklubben
Kurt byder velkommen til Paul Harrison band
Spike Botterill
Paul Harrison
Hans Reichstein
Niclas Bardeleben
Peter williams
Kevin Grenfell