Godt gået, Norbert Susemihl.
Det blev en af de helt fine aftener i Ballerup Jazzklub,-omend der var steghedt som i en sauna. Baghusets ventilationsanlæg yder vist ikke hvad det burde.
Nå men,- Norbert and his gumbodrenge, valgte, som første nummer at entre scenen, enkeltvis,- med den herlige pianist og entertainer, Hans Knudsen som første mand. Så fulgte bassen og så fremdeles. Sådan skal det være,- sagde Norbert.
Vi fik den kendte klassiker ” I’m confessin” fra 1930, som er sunget af alle man kan komme i tanke om, gennem tiderne,- og nu også af Norbert Susemihl. Han sang også ”Mardi Gras Mambo” støttet af trestemmigt kor. Det var en sjov detalje, at han sang et vers, med kun trommer som akkompag-nement. Det er ikke hverdagskost.
Det er heller ikke hverdagskost at den svenske trombonist Hans Ingelstam sang ”By the telephone”. Det er første gang, jeres udsendte har hørt Hans Ingelstam synge. Nårhje,- det er noget jeg er begyndt med,- og det vil jeg videreudvikle.  God ide,- Hans,-for du synger ret godt.
Ved den lejlighed fik vi en baghus udgave af : ”Vild med dans”, idet par nummer syv, gav en soloopvisning på dansegulvet.  
Adam Pultz Melbye, er en fin bassist. Det demonstrerede han med en flot solo i Irving Berlins ”All Alone” fra 1924 og første sæt sluttede med Norberts festlige udgave af ”Papa Dibadada” fra 1920, også denne gang med trestem-migt kor.
Det var den australsk fødte, men nu,-heldigvis,- herboende (og gifte) klarinettist Chris Tanner der dominerede det andet sæt. Han lagde ud med ”Careless Love”, følsomt spillet på klarinet, og uimodståeligt sunget.
Sidste nummer i sættet var Armstrongs ”Hello Dolly” ledsaget af en sjov anekdote om sangen, der blev number 1 på hitlisten.
Sidste sæt, med blandt andre, Sidney Bechets  ”Promenade Aux Champs Elysees”  fik mange på dansegulvet og som extranummer gav Hans Knudsen ”Blue Berry Hill” på fuldt tryk.
En stjerne stjerneaften i jazzklubben - - -.

 KS

joyful bumbo

Hans Knudsen-Chris Tanner-Nobert Susemihl-Adam Pultz-Thomas Altmann-Hans Ingelstam
nobert adam
Nobert Susemihl Adam Pultz
hans thomas
Besætning Hans Knudsen Thomas Altmann
trompet, flügelhorn, vokal
Nobert Susemihl
nobert dansegulvet
klarinet, Vokal
Chris Tanner
chris
trombone
Hans Ingelstam
hans
piano, vokal
Hans Knudsen
hans Der var gang i dansegulvet
hornene chris
bas
Adam Pultz Melbye
adam
trommer
Thomas Altmann

thomas Flygelhorn og trombone
 
  Chris Tanner
hornene

Norbert Susemihl s Joyful Gumbo
var i Ballerup jazzklub
Fredag den 19-09-2014

Du kan se flere billeder på det her link

logo