1-2-3 så var det klaret - en generalforsamling på rekordtid - en halv time - SÅDAN

Vores dirigent Torben Ek var nærmest ked af det, nu sad han lige så godt.

Vi fortrak til underste etage, hvor vi kunne frekventere baren og hygge os med en "tår lille en", mens vi ventede på maden.

Kl. blev 18.00 og kokken Thomas var klar til at servere nok en lækker buffet - han og hans
hjælpere gør det bare rigtig godt.

Mætte og veltilpasse kunne vi læne os tilbage og slå lyttebøfferne ud til aftenens program, som var stærkt præget af de 2 mestre udi denne spillestil, nemlig den navnkundige belgisk fødte Django Reinhardt og franskmanden Stéphane Grappelli.

SWING FOUR gik på scenen og bød på swingende strengespil. Et ekstra kuriosum viste sig i form af små hyggelige anekdoter om 100-års jubilaren Django, meget charmerende fortalt af Flemming Honig. Dejlig swingende musik leverede de 2 guitarister, suppleret af en inspirerende violin og solidt bakket op af basisten.

Måske blev det lidt for ensformigt en hel aften eller også var folk bare trætte ovenpå en "udmarvende" generalforsamling og en masse god mad. Men alt i alt en rigtig god aften.

Annelise


Swing Four

Henrik Mathiasen, bas - Flemming Honig, rytmeguitar-
Michael Dahl, sologuitar - Jørgen Martinsen, violin

SWING FOUR
Er en swingende jazzkvartet bestående af 20 strenge. Musikken ligger meget op ad den legendariske Hot Club de France med ikonerne Reinhardt og Grappelli. Repertoiret er krydret med finurlige head - arrangements og sjove in - og outros. Gruppens mål er at sprede glæde omkring sig igennem musikken fra den gyldne swingtid - dengang en flaske snaps kostede 5 kroner og man kunne 'stampe' sit jubilæumsur hos 'Onkel'. Det var tider!!

Line Up:
Jørgen Martinsen, violin,

Michael Dahl, leadguitar,

Flemming Honig, rytmeguitar,

Henrik Mathiasen (kontrabas),

Annelise byder Swing Four
velkommen i Ballerup jazzklub
Jørgen Martinsen
Flemming Honig
rytmeguitar
Michael Dahl
sologuitar
 
 
Henrik Mathiasen
kontrabas
Swing Four

Swing Four
var i jazzklubben
lørdag den 13. marts 2010

Du kan se flere billeder fra aftenen med Swing Four på det her link