Niklas Carlsson

Second Line Jazzband
var i jazzklubben
Lørdag den 5. maj 2012

Du kan se flere billeder fra en herlig aften med Second Line Jazzband på det her link.

Second Line i Ballerup Jazzklub.
Danmarks bedste jazzband fra Sverige, lød det indlednings-vis, da de gæve gutter, som drøner vores land tyndt, blev præsenteret.
Men først en lille nyskabelse.
Vi har fået et amerikansk lotteri, der med sit overskud er med til at støtte jazzklubbens indkøb af musik. Vi fik udsolgt, takket være en entusiastisk indsats fra Kirsten og en stor velvilie hos vores skønne publikum. Tusind tak for det.

Og så til musikken.
Second Line lagde ud med en gammel New Orleans standard: "Shake It And Breake It" efterfulgt af Hank Williams succes gospel: "I'll Fly Away", sunget, med sin småhæse stemme, af trompetisten Jesper Albrektsson.

Så skete der noget nede ved tælleapparaterne.
Det svenske jazzband "Dixie for you" besøgte Ballerup Jazzklub som gæ-ster. Det er ikke så almindeligt at andre jazzband dukker op ved arrangementerne,- men nojjj, hvor er det hyggeligt. Og det var ikke derfor, at Second Line afsluttede første sæt med "Going Home", sunget flerstemmigt af Niklas Carlsson og Olof Skoog.
Der er nu noget flot over det,- når der synges flerstemmigt.
I pausen, blev den første trækning, i det amerikanske lotteri så udført. Kurt fik assistance af Inger (fra par #7), som dermed fik æren af, at være den første der hentede et
vindernummer op af hatten. Det blev ved den lejlighed, atter konstateret, at de, der stod bagest i lokalet, ikke kunne opfatte, hvad der blev sagt fra scenen.
Rygter vil vide, at Baghuset står overfor, at få et helt nyt lydanlæg, der helt vil kompensere for den skavank.

I andet sæt spillede Second Line "Nyboders Pris".
Den har de spillet mange, mange gange. Synd, at Niklas Carlsson ikke synger den. Men det er simpelthen fordi han ikke kan teksten. Det blev der rådet bod på i Ballerup Jazzklub, idet publikum, efter uddelte sangtekster, sang alle fire vers for ham. Efter det, fik han overrakt en indrammet version af sangen, til ophængning over hans seng. Så kan han lære den, kan han.
Det var nu tid for en trombonesolo,
fremragende udført af Niklas Carlsson efterfulgt af en forrygende trommesolo af Johan Horner. Jesper,Olof og Niklas sluttede 2 sæt med en imponerende flerstemmig udgave af en Bob Dylan sang, der sikkert var en tribute til den kontroversielle, men nu afdøde ven, - Lenny Bruce.

"If you were the only girl in the world" indledte Niklas så tredie sæt med. Men de kan jo ikke nære sig, de musikere, så Hans Ingelstam fra "Dixie for you", sprang på scenen og gav på trombone, i duet med Niklas: "Basin Street Blues, hvilket medførte et kæmpe bifald.
Denne superaften sluttede
med Niklas versionen af "Irene good night Irene" og dermed også forårsarrangementerne i Ballerup Jazzklub.

I ønskes alle en god (og varm) sommer.
Vi ses igen d. 24 august til Women of the World.

KS

Second Line Jazzband
Second Line Jazzband
Lotteri ved indgangen

Kurt velkommen til Second Line Jazzband

Gæsterne blev mødt med den nye lotteriaktivitet ved indgangen Kurt byder Second Line Jazzband velkommen i Ballerup Jazzklub

Per Bach

Anders Wasén

 

Per Bach
Anders Wasén
Niklas Carlsson
Jesper Albrektsson
Second Line Jazzband Besætning:
Niklas Carlsson,
trombone.
Niklas Carlsson
Jesper Albrektsson,
trompet.
JePer Albrektsson
Olof Skoog,
klarinet og saxofon.
Oluf Skoog Niklas Carlsson Jesper Albrektsson 
Johan Horner Olof Skoog
Johan Horner,
trommer.
Johan Horner
Anders Wasén,
banjo
Anders Wasén
Per Bach,
bas
Per Bach
  Johan Horner Olof Skoog
hyggesnak i baren fællessang til nyboders pris Kurt synger for
Hyggesnak i baren Fællessang til Nyboders pris Kurt synger for