Sikke en flot jazzaften.......
Et længe ventet og ønsket arrangement løb af stabelen, denne oktober aften.
Et propfyldt Baghus dannede rammen om dette dejlige gensyn/genhør med Paul Harrison Band anno 2008.
Vi var alle rigtig spændte på dette møde, de fleste af os kender jo Paul gennem de 10 år han har huseret på de danske jazzscener. Nu skulle vi opleve hans nye band og hvordan ville det være i forhold til det vi tidligere har hørt.

Jamen, det var bare suverænt, en gruppe af de dygtigste musikere havde han med sig, og de virkede bare så veloplagte alle sammen.

En særdeles livlig og meget smilende pianist, en utrolig aktiv og medlevende trommeslager, en basist der gav sin udgave af ”Sweet Sue” og en guitar håndteret af en dansk kapacitet, for ikke at glemme den svenske trombone under behandling af – synes jeg – en af de absolut bedste, ja og så bød han også på sang.
Og sang, ja som en ”big surprise” havde bandet medbragt, en for os helt ny og meget charmerende sangerinde Miriam Mandipira. Sikke en stemme hun har og helt hjemme i
repertoiret, som hun med en utrolig sikkerhed let og ubesværet gav sin helt egen version. Hold da op, hvor det var flot.
Sidst men ikke mindst, Paul selv, gode ”gamle” Paul, med en spillestil og sound som vi bare elsker.
Jeg kan blot konkludere, at Paul Harrison Band er ”back at stage” og hvor har vi dog savnet ham.

Annelise

m
Paul Harrison Band
Den engelske kapelmester Paul Harisson har turneret og spillet overalt i Danmark, siden han kom hertil i 1998. Med et succesfuldt professionelt orkester har Harrison begejstret fans og jazz elskere, med sin spilleglæde og musikalske swingende kick.
Musikken har rødder i den klassiske rytmiske jazz, og fortolkes gennem Harrisons karakteristiske og energiske spillestil. Han byder på et stærkt melodisk tema, stramme arrangementer, og et catchy repertoire der appellerer til et meget bredt publikum.
Underholdende, levende og uortodoks, hvor der veksles mellem velkendte og atypiske numre, mellem et imponerende medrivende up-tempo og smukke ballader.
Paul Harris og Miriam Madipira
a
Annelise byder Paul Harris band velkommen
b
Baghuset var fyldt til sidste plads  
h f
Besætning
Paul Harrison: klarinet/sax,
Niklas Carlsson: trombone og vokal
Spike Botterill: piano/vokal,
Anders Westfall: guitar,
Peter Williams: bas,
Ulrik Brohus: trommer
og
Miriam Mandipira: vokal

  Anders Westfall  
p t

d

Spike Botterill

Ulrik Brohuus

Paul og Niklas i en duet
g b d
fingerarbejde Peter Williams Der var trængsel ved indgangen

 Paul Harrison band
Miriam Mandipira

var i jazzklubben
fredag den 17. oktoberber 2008

Du kan se vores billedshow med Paul Harrison Band her

logo