Theis Jensen og Søren Kristiansens trio var i Ballerup jazzklub
fredag den 17. november 2006.

Du kan se flere billeder fra aftenen på det her link

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Søren Kristiansens trio med Thomas Ovesen, bas og Mikkel Find, trommer
Søren Kristiansen og Theis Jensen

Theis Jensen og trompet

 

Fuldt hus i Baghuset
Der var fuldt hus til jazzklubbens arrangement med Theis Jensen og Søren Kristiansens trio i Baghuset, og vi fik virkelig den specielle musikoplevelse, der var stillet i udsigt.
Sikke en forrygende koncert vi var med til, man gik glad og opløftet hjem i den milde novembernat.

 

Koncertturne for Theis Jensen og "Songs to remember"
Jazzveteran på længe ventet turné

I efteråret 2005 udgav den danske jazzsanger og trompetist Theis Jensen CDen, ”Songs To Remember”. I foråret drager han og CD’ens fornemme hold af musikere, Søren Kristiansens Trio, på turné landet rundt.
Gamle jazz-evergreens, Elvis Presley-sange, Gershwins »Summertime«, og Chaplins »Smile«. Alt det – og en række andre kendte musikalske træffere - kan man høre, når Theis Jensen med fornem musikalsk ledsagelse af Søren Kristiansens trio fra starten af februar drager på turné landet rundt.

Det grundlæggende repertoire på turnéen er hentet fra CD’en ”Songs to remember”, som Theis Jensen selv kalder lidt af en provokation:

- "Det er jo sange, som vi næsten allesammen kender. Og at genindspille dem har fyldt mig med glæde. Ikke mindst fordi det sker på mine præmisser og på min helt egen måde. Jeg har drømt om at gøre det i mere end tyve år. Det er så blevet til i alt 12 sange, som med en enkelt undtagelse alle er ballader".

Hør selv resultatet på turnéen – eller på CD’en ”Songs to remember


»SONGS TO REMEMBER« Turné 2006