Lasse ”Boogie” Jensen Trio

Nu har de jo hugget vores store skønne Yamaha flygel, så Lasse ”Boogie” Jensen måtte nøjes med sit eget lille keyboard. Han fortjente bedre. Nå, - men vi sku’ lige til generalforsamling
først. Her blev alle valgt, - og der blev sagt en stor tak til Erik Smidt for hans store og meget fine bookingarbejde. Tak Erik, - du holdt stilen for Ballerup Jazzklub.
Regnskabet, - med et mindre underskud, der kunne have været meget større uden den generøse donation fra privat side, blev vedtaget med applaus.
Så var der mad. Og hvilken mad. Det var lækkert, -og der rigeligt nok til, at alle var mætte og veltilpasse, da Lasse Boogie gik på scenen og sagde: ”Jeg er vist den eneste , herhjemme,
der ret så konsekvent spiller boogie - woogie.” Og så fik vi ”Hamp’s Blues” med den fineste bassolo udført af Emil Mathiasen og ligeså lækkert understøttet af Jeppe Bredahl på trommer. Hvor er de dog dygtige. Lasse er konservatorie uddannet, og har mødt de to andre på uddannel-sesstedet. Se, - det er, hvad der kommer af en god uddannelse. Så fortalte Lasse om Boogie Woogien, der var enormt populær i tyverne og trediverne for så småt at ebbe ud i løbet af de næste to årtier.
Vi er, for en stor del, - nogle gamle tusser, i Ballerup Jazzklub, og vi bli’r færre og færre, (af
naturlige årsager) og har svært ved at øje generationsskiftet hos os. Men det ser ud til, at det kommer fra scenen. Se bare på denne trio. Lasse er 28 år og hans to kumpaner er endnu yngre.
Skønt, - at det fortsætter, - om ikke andet, - så med George Gershwins ”Oh Lady Bee Good” med en fin bassolo. Noget at det bedste, ved at overvære en koncert som denne,- er at se, at musikerne nyder at spille. Det ku’ man se på Emil Mathiasen. I sku’ bare vide, hvor meget det betyder - -.
I andet sæt, lagde Lasse ud med, - solo på scenen, blandt flere, at gi’ Axel Zwingenbergers ”Boogie Woogie Be With Me”. Det er ikke så tit, at man ligefrem griner af musikken, men i Ray Jessels”Short Term Memory Loss Blues”, morede vi os kosteligt: I can’t remember anything - - - da, da, da da, da, da, da.
“Just A Close Walk With Thee” (10 mio hits på GOOGLE), dannede billeder på nethinden, af
”the second line” med Jeppe Bredahls marchtromme. Lasses up-tempo version af musikken udløste da osse et taktfast bifald. Hvilken pragtfuld aften i vores hyggelige jazzklub.
KS.

trio
Lasse ”Boogie” Jensen, Emil Mathiasen og Jeppe Bredahl
l
b
Lasse "Boogie" Jensen Birgitte byder velkommen til
Lasse "Boogie" Jensen Trio
j

b

Jeppe Bredahl bas og tromme
e b
Besætning

Lasse ”Boogie” Jensen, klaver

l

Emil Mathiasen, kontrabas

e Emil Mathiasen klaver og bas

l

Jeppe Bredahl
trommer.

j
  Jeppe Bredahl - Lasse ”Boogie” Jensen - Emil Mathiasen,
 
 
 

 t

Lasse Boogie Jensen Trio
var i Ballerup jazzklub
fredag den 5. april 2019

Du kan se flere billeder på det her link

logo