Årets første jazz – matinée i Ballerup Jazzklub finder sted
søndag 6. marts kl. 14 i Baghuset på Sct. Jacobsvej 1, i Ballerup. 

Ann Farholt, en dejligt swingende jazzsangerinde, er på programmet denne eftermiddag. Med sin smukke stemme har hun fundet fortolknings – rødderne i folk som Mill’s Brothers, Nat ’King’ Cole 
Ella Fitzgerald og Anita O’day. 

Ann Farholt har en indbygget fornemmelse for swingmusik og med sin personlige opfattelse af alle de gode, kendte standard – melodier bevarer hun respekten for traditionen. Scatstilen er
også en af hendes favoritter som hun lærte at kende i samarbejdet med Richard Boone. 

Alle disse ting, plus et nært samarbejde med Allan Fromberg,
Ole Nezer og Jesper Thilo, har gjort at hun i dag står som en erfaren og fuldmoden jazzkunstner med stor kontakt til sine musikere og sit publikum.  

Med sig har Ann Farholt denne eftermiddag Jean Zederkopff Jazztrio. Det er Jean Zederkopff, kapelmester og pianist, Ole ’Skipper’ Moesgaard på kontrabas og Mikkel Find tager sig af trommerne. En trio som forstår at lave en eminent  solist - backing. 

Jean Zederkopff har spillet klaver siden han kunne nå op til tangenterne og er fast side – man hos Finn Ziegler. Har en lang karriere i Promenadeorkestret i Tivoli & Kansas City Stompers. Revy – arbejde har også været på repertoioret, bl. a. i Tivoli Revyen, Cirkus Revyen, ABC Teatret m.fl.. 

Kom og nyd en dejlig jazz – eftermiddag i Ballerup Jazzklub. Entreen er 40 kr. for medlemmer og 75 kr. for gæster.