Menuen til buffeen
ved generalforsamlingen den 28. marts 2009

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Buffet'en


Røget smørfisk på sprød crouton med sesam mayonnaise
søde syltede forårsløg

Ravioli med kylling og svampe med mild hvidløgs philadelphia creme
toppet med krydderurtesalat

Kalveculotte med gulerodsmousse

Bønne cassoulet i butterdej gratineret med emmentaler

Kartoffelterrin med estragon og timian

Salat med avocado, cherrytomater, sugar snaps, løg og tzatziki

Nybagt brød og tidens tapanade

175 kr. per couvert


Deltagelse i spisningen koster 175 kr. og skal være bestilt senest tirsdag 24. marts.

Du kan bestille kuverter hos kasserer Niels Erik Madsen,
på denne mail, tryk her

Husk at opgive både navn og medlemsnummer (se evt. medlemskort),

OBS. Buffeten er begrænset til 85, så du kommer på listen efter "først til mølle" princippet.

Betaling for buffeten sker ved indgangen fra kl. ca. 18:15.
(efter generalforsamlingen)

OBS. Tilmeldingen er bindende, dvs. at betaling for "uafhentet" mad vil blive opkrævet pr. giro.